Cheesecake cups

Am fost ocupată până peste cap zilele acestea și deja mă simt vinovată că nu am mai apucat să postez ceva, dar pur și simplu nu am avut timp nici să respir.

V-am promis că o sa revin cu detalii despre Secret Santa. Deja a devenit tradiție să ne strângem toate fetele și să ne dăm cadouri. E foarte frumos să fim toate la un loc, mai ales că nu prea avem ocazia în restul anului, pentru că viața asta ne ocupă tot timpul.

Fiind o ocazie atât de specială, trebuia să pregătesc ceva, așa că m-am pus pe copt și ornat turtă și am făcut și păhărele de cheesecake (fără coacere), iar mama mea ne-a pregătit brioșe cu ciocolată.

Am avut o după-amiază de duminică tare frumoasă. Bradul fusese împodobit de mine cu câteva zile înainte, iar dulciurile, cadourile, cafeaua de la Starbucks, prietenele dragi și băiețelul meu iubit au întregit cum nu se putea mai bine peisajul.

Poze nu am reușit să fac, o am doar cea postată deja. Bine că am mai făcut rost de una, două, ca să vedeți mai bine ce și cum am pregătit. 🙂

Vă las mai jos rețeta și modul de lucru pentru cheesecake cups (pe restul le găsiți pe site) și revin cu încă o rețetă în seara asta. Spor la-ndulcit!❤


Ingrediente:

200g cremă de brânză Philadelphia (sau ce altă cremă de brânză preferați)

200ml smântână pentru frișcă

2 linguri de zahăr pudră

180g biscuiți digestivi (sau orice alți biscuiți preferați)

100g unt

coaja de la jumătate de lămâie sau portocală

esență de vanilie

Mod de lucru:

Se bate frișca cu zahărul pudră până se întărește, apoi se încorporează crema de brânză, coaja de lâmăie și esența și se mixează până la omogenizare.

Biscuiții se mărunțesc la blender și apoi se adaugă peste untul topit.

Se adaugă amestecul de biscuiți cu unt pe fundul unui pahar sau recipient mic și se presează cu lingurița pentru a nivela, iar apoi se adaugă crema de brânză.

Se ornează după preferințe cu fructe sau elemente de decor.

Poftă bună!

Facebook
Facebookinstagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *