De când mă tot țin să postez rețeta de ciocolată caldă și abia acum am apucat. Daaaar, a venit la fix, pentru că e numai bună după ce vii din frigul de afară și ai nevoie de ceva care să te încălzească, nu-i așa? 😁
Îți trebuie ciocolata preferată, smântână pentru frișcă (o face mai cremoasă ❤) și lapte + extra arome, în funcție de preferințe: scorțișoară, esențe, coajă de lămâie/ portocală, un pic de rom, etc. 😊
Apoi, la toppinguri, e varietatea atât de mare prin magazine, încât trebuie doar să te gândești dacă vrei all-in sau alegi o variantă mai light. 🤭
Eu am mers pe frișcă, pentru că nu pot fără, decoruri de zahăr și bezele.
Dar hai să vă și zic cât de simplu se face. ⬇️
Ingrediente:
1 cutie smântână pentru frișcă (200ml)
300 ml lapte
100g ciocolata preferată
muuuultă scorțișoară, dacă sunteți fani 😁
Mod de lucru:
Se pun toate ingredientele într-o oală, pe foc și se amestecă până când se omogenizează.
Se toarnă în căni și se servește cu toppingurile preferate. ❤


