Pastă de somon afumat

În august am început o colaborare tare drăguță, cu Philips România și am primit de la ei, două produse care au ajuns să-mi placă la nebunie: Blenderul cu mixare în vid HR3752 – https://philips.to/2KzQBxH și Mixerul vertical HR2657, Viva Collection https://philips.to/33uhEln.

Primul testat, a fost blenderul, pe o limonadă de pepene galben, care a ieșit senzațional. A fost minunată și super răcoritoare, perfectă pentru zilele caniculare. Într-adevăr, textura a fost diferită față de cea obținută la un blender obișnuit și fără spumă. Eu am fost foarte mulțumită de rezultat.

Următoarea rețetă încercată a fost o tartă cu legume. Legumele au fost spiralate cu ajutorul accesoriului de spiralat al mixerului vertical, care este genial. Are 3 mărimi de spiralare și le-am încercat pe toate. Am făcut spaghete de dovlecei, cartofi spiralați (ca cei pe care îi poți cumpăra de prin parcuri sau de pe la festivaluri, dar muuuult mai buni) și spaghete de castraveți (pe care le-am folosit chiar în această rețetă).

Mixerul mai vine și cu alte accesorii, inclusiv un tel, așa că acoperă destul de multe nevoi. În secțiunea de higlights, de pe contul de Instagram, unde sunt și rețetele, am filmat procesul, ca să vedeți cum funcționează produsele, așa că puteți arunca un ochi.

Revenind la rețeta despre care vreau să vă vorbesc, este o rețetă super ușor de realizat și perfectă pentru micul dejun și nu numai. Am folosit mixerul vertical pentru a realiza o pastă de somon afumat cu spaghete de castraveți, care a ieșit absolut delicios. Am întins-o pe două felii de pâine prăjită și am savurat-o, după ce m-am distrat făcând pozele.

Ce ziceți? Sună bine? Vă las mai jos toate detaliile.


Ingrediente:
250g mascarpone
50g somon afumat
Zeama de la 1/3 lămâie
Câteva fire de chives
3cm dintr-o rădăcină de hrean, tăiată cubulețe
1/4 castravete mare

Mod de lucru:
Cu ajutorul accesoriului de spiralat, faceți spaghetele din castraveți și păstrați-le pentru mai târziu.
Puneți restul ingredientelor în mixerul vertical și mixați până când obțineți o compoziție omogenă.
Eu am servit pasta de somon pe pâine, acoperită cu spaghetele de castraveți, un pic de mărar, lămâie și roșii.
Este o variantă delicioasă și rapidă, pentru micul dejun. 

Facebook
Facebookinstagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *