Unul din deserturile preferate din copilărie este cu siguranță grișul cu lapte.
Și sunt atât de fericită că și piticilor noștri le place. E un adevărat succes, iar Eric cere muuuuuultă scorțișoară. Se vede că seamănă cu mama lui.
Pentru 4 porții, am pus la fiert 100g de griș în 1L de lapte și am amestecat constant, la foc potrivit, până când s-a îngroșat compoziția.
Cred că în jur de 15-20 de minute.
L-am pus în castroane, am pus scorțișoară și smochine proaspete și am mâncat cu mare drag și poftă. 🥰
Preparatul copilăriei voastre care este?
![](http://jurnaldulce.ro/wp-content/uploads/2020/10/01EH2MQJKPPG2JVFYBZ4EXEDWA-960x1280.jpg)
![Share on Facebook Facebook](http://jurnaldulce.ro/wp-content/plugins/social-media-feather/synved-social/addons/extra-icons/image/social/wheel/64x64/facebook.png)
![Follow us on Facebook Facebook](http://jurnaldulce.ro/wp-content/plugins/social-media-feather/synved-social/addons/extra-icons/image/social/wheel/64x64/facebook.png)
![Check out our instagram feed instagram](http://jurnaldulce.ro/wp-content/plugins/social-media-feather/synved-social/addons/extra-icons/image/social/wheel/64x64/instagram.png)